• Šaliansky Maťko
          • Šaliansky Maťko

          • Dňa 20. 1. 2022 sa na škole uskutočnilo školské kolo, v ktorom nás potešili žiaci s krásnymi a zaujímavými povesťami. Súťaž v prednese slovenských povestí "Šaliansky Maťko" tak pozná svojich víťazov.

            V kategórii 2. a 3. ročník si skvele poradili žiaci:

            1. miesto Maximilián Erm
            2. miesto Ella Kovaličová
            3. miesto Sofia Fedoršová

            V kategórii 4. a 5. ročník získali ocenenia žiaci:

            1. miesto Jakub Krištofory
            2. miesto Fabián Danko, Mikuláš Barna
            3. miesto Laura Horvátová

            Všetkým srdečne blahoželáme!

             

          • Návrat do škôl

          • Milí rodičia a žiaci, na základe rozhodnutia ministerstva školstva, vedy a výskumu Slovenskej republiky Vám oznamujeme začiatok prezenčného vyučovania žiakov prvého aj druhého stupňa v plánovanom termíne. Žiaci nastupujú do škôl, bez zmeny 10.1. 2022. Nástup sa týka prvého aj druhého stupňa základnej školy. Riadiť sa budeme aktuálnym školským semaforom. 

            V škole budú zároveň podľa vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva povinné rúška (prekrytie horných dýchacích ciest nie je povinné pre deti v materskej škole, osoby so závažnými poruchami autistického spektra, ťažkým mentálnym postihnutím alebo sluchovým postihnutím, pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov pri vzdelávaní takýchto žiakov). 

            Školský klub detí bude fungovať v normálnom režime.

            Zároveň pripomíname rodičom/ žiakom, že sú POVINNÍ priniesť v PONDELOK RÁNO, teda pred nástupom žiaka do školy, vypísané tlačivo o bezpríznakovosti, ktoré prikladáme v prílohe. Kto nemá možnosť si dané tlačivo stiahnuť a vytlačiť, tlačivo bude k dispozícii vo vestibule školy. 

            Tlačivo je k dispozícii tu: Vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.docx